• +420 735 774 488‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ Všední dny od 8:00 do 17:00

Mylné představy o zastavárnách

od Filip Salamon dne 26-01-2021 12:25

Zastavárna je přesně takové to místo, kam se lidé bojí vstoupit, avšak pořádně neví proč. Dost často za to může mylná představa o chodu tohoto zařízení. Filmy vykreslují zastavárny jako místo, které má všude mříže, nepříjemnou obsluhu a skupinu drogově závislých za rohem. Pravda je však na hony vzdálená od takovéto myšlenky.

Zastavárna je podnikem

Ano, správně, zastavárna je podnikatelským subjektem a tudíž podléhá českým zákonům. Z toho vyplývá, že se nemůže jednat o podvodné místo, které se vás snaží za každou cenu okrást. Proto se na to podívejte z druhé strany mince. 

Zastavárny by už dávno neexistovaly, pokud by odkupovaly a prodávaly za stejné ceny. Potřebují na své podnikání vydělávat peníze stejně jako ostatní podnikatelé. To, že nedostanete celou sumu peněz, kterou jste očekávali, je platbou za čerpání služeb zastavárny.

Není to žádný second hand

Mnozí se domnívají, že zastavárna přijme opravdu vše, včetně oblečení. To si však pletou s bazarem nebo second handem. 

Ano, některé zastavárny mohou oblečení přijímat, nicméně Renato pawn je seriózním místem, kde akceptujeme pouze věci, které mají vyšší přidanou hodnotu. Jedná se hlavně o šperky, drahou elektroniku a jiné hodnotné věci.

Vracíme věcem jejich původní účel

Zastavárny zároveň pomáhají snižovat nápor na naší planetu. Že vám to přijde divné?! Tím, že vrací do oběhu starší ale stále kvalitní produkty, pomáhají předcházet zbytečnému plýtvání. 

Hledáme nové majitele dříve milovaným produktům. Lidé tak nemusí přeplácet za nové zboží, které je třeba jen o trochu lepší. Přitom výroba nových produktů znamená těžbu surovin, produkci CO2 a mnoho materiálu, který skončí v odpadu. 

Tím, že nakupujete dříve milované produkty ze zastavárny, přispíváte k lepší budoucnosti pro naší planetu.

Zastavárny pomáhají

Lidé si často myslí, že zastavárny lidi okrádají a vydělávají na lidech v nouzi. To však není vůbec pravda! 

Renato Pawn nabízí lidem pomoc v podobě rychlých peněz. Pro lidi v nouzi je zastavárna záchranným místem, často jim zastavení hodinek, kvalitní elektroniky či nějakého šperku může zachránit střechu nad hlavou nebo dokonce život. 

Pro tyto lidi tak představuje využití služeb zastavárny mnohem jednodušší a rychlejší možnost jak získat potřebné peníze, než zdlouhavá a komplikovaná půjčka z banky. Navíc, když si v bance půjčíte peníze a chcete předčasně zaplatit, tak platíte také poplatky z předčasného splacení, což je u nás v zastavárně právě naopak - získáte nižší úrok.

Jednání se zastavárnou

Za návštěvu zastavárny se není třeba stydět. Každý se může ocitnout v nepříjemné životní situaci. Zároveň takto můžete ušetřit nemalé peníze. Pracují zde normální lidé, kteří vám rádi pomohou, vše je o domluvě a přístupu. Naše mise je změnit pohled široké veřejnosti na zastavárny a děláme to tak, že nabízíme bezkonkurenční individuální služby a zároveň přátelský a profesionální přístup k naším zákazníkům.

U nás zastavíte, nakoupíte, opravíte a ušetříte. Najdete nás po celé Ostravě, ale také online. Objednávky zasíláme nejen po celé České republice, ale po domluvě také do zahraničí. Jsme si moc dobře vědomi toho, že každý zákazník je speciální a má své potřeby. A nám na tom záleží! Přijďte se přesvědčit sami do Renato Pawn . Více informací najdete na našich webových stránkách. Protože není Zastavárna jako Zastavárna.

NAPSAT KOMENTÁŘ

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny